onsdag 27. april 2011

Mediehistorie - Radio

I slutten av oktober/begynnelsen av november jobbet vi med denne oppgaven:


OPPGAVE: LAG EN TIDSLINJE FRA MEDIEHISTORIEN

Vi skulle lage en mediehistorisk tidslinje der vi skulle presentere ett tema fra mediehistorien. Jeg kom på gruppe sammen med Øyvind, Espen og Frode, og vi trakk temaet "Radio".

Oppgaven vi fikk bestod av tre deler:

1) TIDSLINJEN

Her skulle vi ha med:

- Tidspunkter for når de ulike mediene tas i bruk (internasjonalt og i Norge)

- Hendelser i Norge (eller internasjonalt) som er viktige for mediehistorien og temaet ditt (for eksempel innføringen av pressestøtten, oppløsningen av radiomonopolet og lanseringen av Facebook).

Tidslinjen skulle kun ha 15 punkter. Vi måtte derfor gjøre et utvalg, og velge de punktene vi synes var viktigst og som ga en god oversikt over de viktigste hendelene i medieteorien..


2) OPPSLAG I TABLOIDAVIS

Vi skulle også presentere stoffet på et oppslag i en tabloidavis.


3) PRESENTASON FOR DE ANDRE


Den siste utfordrende delen av oppgaven var presentasjonen. Vi måtte presentere stoffet for resten av klassen på en så bra og underholdene måte at de synes det var spennende. Ettersom vi hadde temaet Radio, valgte vi å lage en radiosending.


Her er fremsiden på magasinet. Jeg valgte å kalle magasinet FRAMSAKDT, å brukte forbokstaven på alle temaene som magasinet skulle inneholde. Film, Foto, Radio, Reklame, Arkitektur, Maleri, Musikk, Spill, Avis, Kino, Data, Typografi, Tv og Telefoni.



Her er baksiden, der alle gruppene og temaene deres står. Jeg ville ha med elementer som hadde noe med temaene og gjøre som for eksempel, en radio, pyramide og tetris.



(Trykk på bildene for å få de større)

Hva synes du?



Ingen kommentarer: